Składniki:
pomidory bez skóry | 2 |
cebula | 1/2 szt |
oliwa | |
wieprzowina | 100 g (posikanej) |
groszek konserwowy | 250 g |
sól i pieprz | |
ryż | 250 g (arborio) |
masło | 3 łyżki |
parmezan starty | 50 g |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
pomidory bez skóry | 2 |
cebula | 1/2 szt |
oliwa | |
wieprzowina | 100 g (posikanej) |
groszek konserwowy | 250 g |
sól i pieprz | |
ryż | 250 g (arborio) |
masło | 3 łyżki |
parmezan starty | 50 g |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: