Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

arachidowe masełko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 5 łyżeczek
miód 4 łyżki
sól 1/4 łyżeczki
orzechy arachidowe 3 niesolone

Przepis i sposób przygotowania na: arachidowe masełko

miksuję na wysokich obrotach wszystkie składniki, aż do uzyskania konsystencji gładkiej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 24.07.2012 15:17
lubię jeśc
sznycel 24.07.2012 15:17
lubię jeśc
andżelika1 23.07.2012 20:57
Masełko trzeba przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak