Przepis i sposób przygotowania na: Andrucikowy torcik
Kroki postępowania
Mleko zagotować z cukrem do zgęstnienia, następnie wystudzić i utrzeć z masłem i mlekiem w proszku na pulchną masę.
Masło utrzeć z kremem orzechowym i dokładnie wymieszać .
Składniki na masę mleczną | |
mleko | 1/4 szklanki |
cukier | 1/4 szklanki |
masło | 17 dag |
mleko w proszku | 1 szklanka |
SKŁADNIKI NA MASĘ ORZECHOWĄ | |
masło | 10 dag |
krem orzechowy | 16 dag |
kakao | 1 łyżka |
orzechy mielone | 2 łyżki |
orzechy posiekane | 10 dag |
andrut | |
andrut | |
andrut | 1 paczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: