Ananaski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 op
  • ananas w puszce

    1 puszka
  • dżem

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na cieście francuskim rozłóż odsaczone plastry ananasa z puszki,nożem wykrój koła nieco większe niż ananas,w srodku zrób kleksa z demu.piec 20 min w temp.200 stopni

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna146 31.12.2011 22:09
oryginalne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat