Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ananas z przekaska.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ananas świeży 1 szt.
ser żółty 1 srednia kostka
winogrona 50 szt.
wykałaczki 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ananas z przekaska.

Ananas i winogrona umyc w calosci, osuszyc.
Ser zolty pokroic w kostki kwadratowe (dlugosc ca 1,5 cm ).
Na wykalaczke nabic ser, nabic winogrono.
"Serowa strona" nabijac w ananasowe oko.

Ilosc winogron podana jest szacunkowo- to zalezy jak duzego ananasa mamy do dyspozycji.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 07.02.2012 17:59
super ananasik
evita0007 05.02.2012 20:44
cudowny mniam :)
caralajna 04.02.2012 20:49
podoba mi się :) ja bym kupiła 2 ananasy i na wykałaczkę nabiła dodatkowo kawałek ananasa.. bo tak tylko się na niego patrzy, a spróbować nie można, dopóki nie zje się koreczków :P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak