Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Agrest w soku jagodowym

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 1 kg
cukier 10 dag
jagody 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Agrest w soku jagodowym

owoce przebrać i opłukać. Część Agrestu i jagód włożyć do rondla, posypać cukrem i zaparować przez 10 min odcedzić i gorącą zalewę wlać do słoików z agrestem. Pasteryzować 30-35 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 10.08.2011 12:28
zdrowe
alicjaja 25.09.2010 12:30
;))
alicjaja 25.09.2010 12:30
;))
alicjaja 23.09.2010 21:23
Smaczne
aginaa 23.09.2010 09:13
hmmm pomyslowe;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak