Przepis i sposób przygotowania na: Adwokatowa karpatka
Kroki postępowania
Smacznego życzę;)
ciasto parzone | |
woda | 1 szklanka |
margaryna | 1/2 kostki |
sól | szczypta |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | szczypta |
mleko 2% | 1/2 litra |
cukier waniliowy | 2 łyzki |
cukier drobny | 4 łyzki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
margaryna | 200 g |
likier adwokat | 100 ml |
jajko | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: