Przepis i sposób przygotowania na: Zebra z masą i musem malinowym
Kroki postępowania
Wstawić do lodówki na kolejną 1 godzinę.
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka | 2,5 szklanki +2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
kakao | 2 łyżki |
olej | 0,5 szklanki |
śmietana 30% | 750 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
śmietan fix | 2 opakowania |
maliny świeże | 50 dag |
galaretka malinowa | 3 opakowania |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: