Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z młodych ziemniaków z brokułem , czerwoną cebulą i sosem śmietanowo-koperkowym
Kroki postępowania
Ugotować na pół miękko w osolonym wrzątku.
Osuszone pokroić w grube plastry.
Dokładnie wymieszać.
ziemniaki młode | 0,5 kg |
brokuł | 1 sztuka |
cebula czerwona | 2 sztuki |
sól | |
masło |
śmietana 18 proc | 400 ml |
jajko | 1 sztuka |
posiekany koperek | 1 pęczek |
ser żółty | 100 g , tarty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: