Wiosenna pasta kanapkowa 7 czerwca 2014 paulinapj

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 szt
  • rzodkiewka

    4 szt
  • szczypiorek

    0,5 pęczka
  • majonez

    2 łyżki
  • pieprz

    do smku
  • curry

    do smaku
  • Kucharek SMAK LATA

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 -  Wiosenna pasta kanapkowa  7 czerwca 2014 paulinapj foto
Rzodkiewkę pokroić w plasterki, szczypior posiekać
Krok 2 -  Wiosenna pasta kanapkowa  7 czerwca 2014 paulinapj foto
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Posiekać
Krok 3 -  Wiosenna pasta kanapkowa  7 czerwca 2014 paulinapj foto
Jajka szczypior i rzodkiewkę wymieszać
Krok 4 -  Wiosenna pasta kanapkowa  7 czerwca 2014 paulinapj foto
Dodać majonez
Krok 5 -  Wiosenna pasta kanapkowa  7 czerwca 2014 paulinapj foto
Dodać do smaku ziarenka , curry, wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pyszota 07.06.2014 17:42
fajnie przyrządzona
fotoviderek 07.06.2014 17:10
Smaczna pasta :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat