Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w śmietanie z karmelizowaną cebulą i jabłkiem
Kroki postępowania
Skroić octem oraz oprószyć pieprzem.
Śmietany łączymy razem , dodajemy jabłka oraz ostudzoną cebulę.
Doprawiamy solą i pieprzem , mieszamy.
śledzie marynowane | 500 g |
ocet | |
pieprz |
śmietana 18 proc | 300 ml |
śmietana 30% | 200 ml |
jabłko winne | 2 sztuki |
cebule | 2 sztuki |
masło klarowane | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: