Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka karnawałowa - burak, łosoś i avokado
Avokado obierz, pokrój na cząstki, zawiń w plastry łososia.
Pozostałe składniki odpowiednio pokrój i połóż jedno na drugim.
Zepnij wykałaczką.
Gotowe.
Pyszne!
chleb | kilka kromek |
łosoś wędzony plastry | kilka plastrów |
awokado | 1 sztuka |
pomidory suszone w zalewie | kilka |
burak ugotowany na prze | 1 sztuka |
listki mięty | kilka |
glassa sojowa | do dekoracji |
papryka czerwona marynowana | 1 sztuka |
oliwki zielone | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: