Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka karnawałowa - burak, łosoś i avokado

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb kilka kromek
łosoś wędzony plastry kilka plastrów
awokado 1 sztuka
pomidory suszone w zalewie kilka
burak ugotowany na prze 1 sztuka
listki mięty kilka
glassa sojowa do dekoracji
papryka czerwona marynowana 1 sztuka
oliwki zielone do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka karnawałowa - burak, łosoś i avokado

Chleb pokrój w trójkąty, na każdą kromkę połóż plasterek buraka upieczonego w folii.
Avokado obierz, pokrój na cząstki, zawiń w plastry łososia.
Pozostałe składniki odpowiednio pokrój i połóż jedno na drugim.
Zepnij wykałaczką.
Gotowe.
Pyszne!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 14.01.2016 22:00
smaczna przystawka
w mojej kuchni 14.01.2016 21:37
smaczne danie do zjedzenia
sliwka 14.01.2016 21:12
Przepyszne i lekkie;))
Stenka 14.01.2016 19:39
ładna i smaczna
agaK. 14.01.2016 18:29
Jest świetna, na pewno bym spróbowała.
bertpvd 14.01.2016 18:03
cudna przystawka
anka1988 14.01.2016 14:27
świetny pomysł na przystawkę, pięknie się prezentuje!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak