Mus łososiowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    10 dag
  • sól i pieprz

    do smaku
  • kiełki brokuła

    do smaku
  • masło

    1 łyż
  • majonez

    1 łyż
  • żółtko jajek

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 -  Mus łososiowy foto
Łososia ugotować na parze. Dodać do ugotowanego żółtko na twardo, masło i majonez. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 -  Mus łososiowy foto
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.
Krok 3 -  Mus łososiowy foto
Smarować dowolne pieczywo chrupkie, posypać kiełkami.
paulina2157
Najlepiej podawać na pieczywie chrupkim

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jagoda5913 13.02.2015 14:55
Ciekawy przepis
adelajda 12.02.2015 18:31
dobry łosoś ...łosoś świeży czy wędzony?
RenataZ-et 12.02.2015 14:58
bardzo ciekawy przepis na pyszny mus
Monika-twin 12.02.2015 14:38
FAJNY PRZEPIS I ZDROWY.
Aleksandra/Olcia 12.02.2015 13:51
super smaczne
Janina 12.02.2015 13:14
Smaczne jedzonko;)
jasiek 12.02.2015 11:34
bardzo zdrowe
Krystyna32 12.02.2015 11:25
wygląda apetycznie
dodi 12.02.2015 11:06
ślicznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat