Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus łososiowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 10 dag
sól i pieprz do smaku
kiełki brokuła do smaku
masło 1 łyż
majonez 1 łyż
żółtko jajek 1 szt

Porada

Najlepiej podawać na pieczywie chrupkim

Przepis i sposób przygotowania na: Mus łososiowy

Kroki postępowania

1
Łososia ugotować na parze. Dodać do ugotowanego żółtko na twardo, masło i majonez. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1 -  Mus łososiowy foto
2
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.
Krok 2 -  Mus łososiowy foto
3
Smarować dowolne pieczywo chrupkie, posypać kiełkami.
Krok 3 -  Mus łososiowy foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 13.02.2015 14:55
Ciekawy przepis
adelajda 12.02.2015 18:31
dobry łosoś ...łosoś świeży czy wędzony?
RenataZ-et 12.02.2015 14:58
bardzo ciekawy przepis na pyszny mus
Monika-twin 12.02.2015 14:38
FAJNY PRZEPIS I ZDROWY.
Aleksandra/Olcia 12.02.2015 13:51
super smaczne
Janina 12.02.2015 13:14
Smaczne jedzonko;)
jasiek 12.02.2015 11:34
bardzo zdrowe
Krystyna32 12.02.2015 11:25
wygląda apetycznie
dodi 12.02.2015 11:06
ślicznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak