Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

" Kremowa topiona "

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 4 szt
bulion warzywny 1 l
pieprz 1 szczypta
grzanki 10 szt
kwaśna śmietana 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: " Kremowa topiona "

Do gorącego bulionu wrzucamy serki.

Blendujemy całość do czasu, aż serki całkowicie się roztopią.

Dodajemy śmietanę oraz pieprz i ponownie blendujemy całość na najwyższych obrotach.



Można podawać z :
- groszkiem ptysiowym
- grzankami
- pieczywem czosnkowym
- kulkami mozzarelli

U mnie z czosnkowymi krążkami Bake Rolls.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 09.11.2012 22:28
tego białe grudki to co to jest?
mski 14.09.2012 19:05
Uwielbiam tą zupkę:))
Andysz 10.09.2012 08:45
super;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak