Jogurt jagodowo-bananowy z granolą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

jogurt

  • jogurt naturalny

    400 ml
  • banan

    1 sztuka
  • jagody

    3/4 szklanki
  • granola

    1 garść

dodatki

  • miód prawdziwy

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany miksujemy za pomocą blendera. Dodajemy jagody i jogurt i całość miksujemy. W razie potrzeby dosładzamy miodem. Gotowy jogurt przelewamy do szklanek. Na wierzch wykładamy odrobinę jogurtu naturalnego i posypujemy pokruszoną granolą. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sezamek 03.11.2016 10:36
pychotka :)
Patrycja33 20.08.2016 23:01
lubie takie sniadanko
Ela15 05.06.2016 09:06
bardzo dobry
bartek8585 29.05.2016 23:59
niam niam !
msmariusz 19.05.2016 19:47
apetycznie
Ewa Wojtaszko 18.05.2016 13:19
ale ma super kolor
Pani Domu 18.05.2016 12:21
wspaniale wygląda
smerfetka79 18.05.2016 01:43
dziękuję:) Bardzo mi miło
smerfetka79 18.05.2016 01:42
chętnie bym poczestowała:) Przesyłam wirtualnie.
Iwusia 17.05.2016 23:31
wspaniale wygląda, piękne foto

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat