Składniki:
papryka | 4 |
płatki jęczmienne | 1 szklanka |
woda | 1,5 szklanka |
sól do smaku | |
pieprz | |
czosnek | 1 ząbek |
koperek | 1 pęczek |
jarmuż | 200 g |
ogórki małosolne | 2 |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
papryka | 4 |
płatki jęczmienne | 1 szklanka |
woda | 1,5 szklanka |
sól do smaku | |
pieprz | |
czosnek | 1 ząbek |
koperek | 1 pęczek |
jarmuż | 200 g |
ogórki małosolne | 2 |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: