Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku - wersja dietetyczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 8 łyżek
pierś z kurczaka 100 gram
gotowana szynka 2 plastry
cebula 1 szt
koncentrat pomidorowy 7 łyżeczek
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku - wersja dietetyczna

pierś z kurczaka pokrój na kawałeczki, dopraw pieprzem, curry , ziołami prowansalskimi. Pokrój cebulę. Podsmaż cebulę i mięso. Dodaj szynkę, fasolę , koncentrat, rozgnieciony czosnek. Duś 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mama niejadka 20.04.2016 14:47
Szybko i smacznie
Małgorzata92 20.04.2016 09:00
Bardzo lubię :)
w mojej kuchni 20.04.2016 08:02
smaczna ta fasolka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak