Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

" Dhodak "

Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza manna
150 g
wiórki kokosowe
150 g
brązowy cukier
1 łyżka
olej
5 łyżka
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
ogórek
150 g

Przepis i sposób przygotowania na: " Dhodak "

Grysik mieszamy z wiórkami kokosowymi.



Dodajemy pokrojone ogórki , 1 łyżkę cukru i szczyptę soli.



Dolewamy ok. 200 ml wody i mieszamy , tak by powstało gęste ciasto.



Ciasto kładziemy porcjami na patelnię z mocno rogrzanym olejem i smażymy z obu stron na złoty kolor.



Podajemy z dipem czosnkowo - jogurtowym.





Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisoglam 02.01.2013 18:43
Ciekawy przepis :)
Andysz 18.09.2012 13:35
mmmm super;)
artur7 18.09.2012 10:00
mniam
Monika-twin 18.09.2012 09:54
bardzo oryginalne
gosia561 18.09.2012 09:31
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak