Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

„SURÓWKA Z RZODKIEWKI”

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pęczek rzodkiewek 1 szt.
ogórek kiszony 1 szt.
papryka czerwona 1 szt.
olej 1/4 szklanki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
orygano do smaku
kapusta włoska 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: „SURÓWKA Z RZODKIEWKI”

Kapustę drobno poszatkować i przełożyć do półmiska. Następnie dodać startą rzodkiew, pokrojony ogórek i paprykę, zmiażdżony czosnek, przyprawy i olej. Dobrze wymieszać. Wierzch sałatki można ozdobić papryką i rzodkiewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MONIKA62 14.03.2013 22:29
apetyczna=)
msmariusz 10.02.2013 11:16
ładnie podane
msmors 10.02.2013 11:05
nie jadłam takiej jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak