Przepis i sposób przygotowania na: „Racuchy Bernadety”
Kroki postępowania
Jaja ubić z cukrem dodać olej, mleko, następnie mąkę z proszkiem do pieczenia , płatki i startą marchew z jabłkami, Wymieszać i wstawić do lodówki na 15 minut.
jaja | 4 szt. |
cukier | 4 łyżki |
mąka | 25 dag |
mleko 2% | 150 ml |
płatki owsiane | 10 dag |
jabłka | 2 szt |
marchew duża | 1 szt. |
olej | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | |
cukier puder | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: