Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jak zrobić chrupiące pałki z kurczaka?

Jak zrobić chrupiące pałki z kurczaka? To proste! Tajemnicą jest skład złotej, chrupiącej panierki. Jesteście ciekawi? Klikajcie!

Tajemnicą chrupiących pałek z kurczaka jest skład panierki. Znajdują się w niej słone krakersy, pikantny ser cheddar i wyrazista przyprawa. Upieczone, chrupiące pałki pasują do jogurtowego sosu tzatziki. Spróbujecie je zrobić? Tutaj jest przepis.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak