Jak poradzić sobie z kurczakiem?

01.04.2011 11:24

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki sosu dokładnie zmiksować i doprawić do smaku. Gruszki obrać, pokroić w plastry i skropić sokiem z cytryny. Plastry owoców, mięso i ser oscypek zalać marynatą i odstawić w chłodne miejsce. Gruszki, oscypek i kurczaka i bekon grillować z gałązkami rozmarynu przez około 10 – 15 minut, przekładając na drugą stronę. Piersi kurczaka, gruszki, ser oscypek i bekon ułożyć na talerzach. Całość udekorować kolorowymi sałatami i skropić przygotowanym wcześniej sosem.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bożena Matuszczyk

5 tygodni temu
Smakowite danie, pouczający odcinek i bardzo dobre rady;)
prymat