Wołowinę najlepiej doprawić przyprawą do wołowiny. To naturalna mieszanka nie zawierająca glutaminianu sodu, konserwantów i sztucznych barwników, w skład której wchodzą: sól, cebula, papryka słodka, czosnek, kolendra, pieprz czarny, ziele angielskie, jałowiec, majeranek, cukier, liść laurowy, korzeń lubczyku, chili i rozmaryn.
Wołowinę najlepiej doprawić przyprawą do wołowiny. To naturalna mieszanka nie zawierająca glutaminianu sodu, konserwantów i sztucznych barwników, w skład której wchodzą: sól, cebula, papryka słodka, czosnek, kolendra, pieprz czarny, ziele angielskie, jałowiec, majeranek, cukier, liść laurowy, korzeń lubczyku, chili i rozmaryn. Jeśli lubicie ostrzejsze smaki, możecie dodać do marynaty chili. Jagnięcinę można przyprawiać rozmarynem, cząbrem, szałwią, miętą, czosnkiem, tymiankiem, estragonem, liściem laurowym, zielem angielskim, kolendrą.