Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jak upiec idealną szarlotkę?

Jak upiec idealną szarlotkę?

Piekąc szarlotkę lub inne ciasto, z którego wystają owoce, możemy uniknąć zbyt mocnego przypieczenia jabłek/ owoców, przykrywając wierzch folią aluminiową.

Piekąc szarlotkę lub inne ciasto, z którego wystają owoce, możemy uniknąć zbyt mocnego przypieczenia jabłek/ owoców, przykrywając wierzch folią aluminiową. Na ostatnie 10-15 minut pieczenia zdejmujemy folię, dzięki czemu zarówno ciasto, jak i owoce, będą idealnie upieczone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak