Doradca Smaku
Doradca Smaku VII: Ryba pieczona pod solną pierzynką, odc. 28
Mając więc ochotę na coś lekkiego i pysznego możecie z powodzeniem wypróbować przepis na rybę pod solną pierzyną. Jej największym atutem jest to, że praktycznie robi się sama.
Wystarczy doprawić ją tymiankiem, rozmarynem i nafaszerować plastrami cytryny, po czym otulić solną pierzynką z dodatkiem białka. Wystarczy jej 20 minut w piekarniku! Zapewniam Was, że smak tak przyrządzonej ryby będzie świetny i nie obawiajcie się, że będzie za słona. Skóra ryby stanowi idealną izolację dla mięsa przed przesoleniem. Zostały już tylko warzywne dodatki z patelni i obiad gotowy! Proste, prawda :)?
-
Doradca Smaku VIII: Carpaccio z kaczki z ...
-
Doradca Smaku VIII: Ceviche z okonia z me ...
-
Doradca Smaku VIII: Chłodnik maślankowo-p ...
-
Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, ...
-
Doradca Smaku VIII: Zupa ziemniaczana z k ...
-
Doradca Smaku VIII: Mule po francusku w s ...
-
Doradca Smaku VIII: Śmietankowe ciasto z ...
-
Doradca Smaku VIII: Pulpety z kurczaka w ...
-
Doradca Smaku VIII: Zupa alzacka z piwem, ...
-
Doradca Smaku VIII: Tarta z brokułami, odc. 19
Komentarze
A Ty, co o tym myślisz?
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !