Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45

Warto być odważnym w kuchni i łączyć z pozoru nie pasujące do siebie składniki. Najlepszym tego przykładem jest przepis na „Pstrąga wędzonego z bryndzą”, a inaczej mówiąc „Spotkanie Mazura z góralką”. Oryginalny smak gwarantowany!

Warto być odważnym w kuchni i łączyć z pozoru nie pasujące do siebie składniki. Najlepszym tego przykładem jest przepis na „Pstrąga wędzonego z bryndzą”, a inaczej mówiąc „Spotkanie Mazura z góralką”. Oryginalny smak gwarantowany! 

Składniki dla 2 osób:

150 g szparagów konserwowych
200 g pstrąga wędzonego
4 łyżeczki pieprzu zielonego marynowanego
150 g ugotowanego makaronu
Patisony marynowane Smak
3 łyżki śmietany 36%
125 g sera bryndza
Cytryna
Ser dżiugas
Pieprz czarny w młynku Prymat
Kurkuma mielona Prymat
Przyprawa do dań z makaronu Prymat
Cząber Prymat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak