Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wielkanoc cz. 4

Kolejny przepis na jajka faszerowane.

Wielkanoc cz. 4

Na moim stole wielkanocnym jest dużo różnych jajek faszerowanych, przedstawiam wam kolejny przepis.

Jajka faszerowane:

Składniki:
6 jajek
1 papryka marynowana
3 ogórki konserwowe
20 dkg szynki
2 łyżki majonezu
szczypiorek do posypania
sól do smaku
pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Ogórki, paprykę, żółtka i szynkę pokroić w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę nakładać do białek jajek i posypać posiekanym szczypiorkiem.

SMACZNEGO!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak