Serniczek na kakaowym spodzie

SKŁADNIKI:
CIASTO
3 żółtka
1 łyżka proszek do pieczenia
2 szkl mąka
0,5 kost margaryna
1 opak cukier waniliowy
0,5 szkl cukier zwykły
1 łyżka kakao
MASA SEROWA
2 szkl mleko zwykłe
1 opak budyń śmietankowy
1/2 szkl olej
sok z 1 cytryny
750 g ser biały mielony
PRZYGOTOWANIE:
CIASTO
Margarynę posiekać z mąką, dodać żółtka, cukier waniliowy, 0,5 szkl cukru i proszek do pieczenia i kakao. Ciasto dobrze wyrobić. Wyłożyć ciastem spód i boki blachy. Ciasto podpiec z 10 minut w 175 stop.
MASA SEROWA:
Ser zemleć w maszynce trzykrotnie. Dodać do sera olej, mleko, budyń śmietankowy, sok z cytryny, 1 szkl cukru, i 3 całe jajka. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać mikserem. Wylać na podpieczone ciasto, wstawić do piekarnika na ok. 1 godz.
PIANA BEZOWA
Po tym czasie ubić 3 białka z 0,5 szkl cukru na sztywną pianę. Wyłożyć pianę na ciasto, zapiec na złoty kolor.