Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23

Ryby najlepiej smakują wtedy jak są soczyste i miękkie. Nikt nie lubi przesuszonej ryby, która za długo leżała w piekarniku lub na patelni. W "Przepisie dnia" pokazujemy niezawodny sposób na to, by ryba zawsze była soczysta i pełna smaku.

Ryby najlepiej smakują wtedy jak są soczyste i miękkie. Nikt nie lubi przesuszonej ryby, która za długo leżała w piekarniku lub na patelni. W "Przepisie dnia" pokazujemy niezawodny sposób na to, by ryba zawsze była soczysta i pełna smaku.

Łosoś pieczony w cieście francuskim

 

Składniki dla 2 osób:

Filet z łososia – 300 g

1 płat ciasta francuskiego

Por – 1 sztuka

Marchew – 1 sztuka

Koper świeży

Śmietana 36% – 150 ml

Jajko

Chrzan tarty Smak – 2 łyżki

Musztarda francuska Prymat – 1 łyżka

Przyprawa do ryb Prymat

Sól czosnkowa Prymat

Pieprz cytrynowy Prymat

Sól morska Prymat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak