Pasta do chleba domowa

Opublikowano: 27.01.2016
Autor: Maridka19
Pasta  do chleba domowa
                             Pasta do chleba ze szpinakiem i rukolą           Składniki : jajka ugotowane na twardo 2  szpinak świeży 5 liści rukola 5 liści sól do smaku czarny pieprz mielony Prymat Kucharek - uniwersalna śmietana 30 % 1 łyżka Wykonanie : Jajka gotujemy na twardo . Po ugotowaniu jajka obieramy i kroimy na połówki . Rukolę i szpinak myjemy . Po umyciu i osuszeniu kroimy na mniejsze połówki . Wszystko dajemy do

                            

Pasta do chleba ze szpinakiem i rukolą

     Pasta  do chleba domowa

 

  Składniki :

  • jajka ugotowane na twardo 2 
  • szpinak świeży 5 liści
  • rukola 5 liści
  • sól do smaku
  • czarny pieprz mielony Prymat
  • Kucharek - uniwersalna
  • śmietana 30 % 1 łyżka

Wykonanie :

Jajka gotujemy na twardo . Po ugotowaniu jajka obieramy i kroimy na połówki . Rukolę i szpinak myjemy . Po umyciu i osuszeniu kroimy na mniejsze połówki . Wszystko dajemy do jednej miski dodajemy 1 łyżkę śmietany oraz przyprawy . Wszystko blend-ujemy na jednolitą masę . Pastę najlepiej schłodzić godzinę przed podaniem .

                                                                

 

 

 

prymat