Mufinki z kremem mascarpone

A oto potrzebne składniki:
Ciasto
1/2 kostka margaryny Kasia
1,5 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 duże jajek
0,5 szklanki cukru
2/3 szklanki mleka
sok z połowy cytryny
szczypta soli
Krem
250 gr mascarpone
100 g czekolady gorzkiej
słonecznik łuskany, płatki migdałów
Jak zrobić?
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól. Kasię rozpuść, a następnie ostudź. W misce wymieszaj jajka z mlekiem i solą. Do przesianej z proszkiem do pieczenia i solą mąki dodaj cukier, mleko z jajami, rozpuszczoną Kasię i sok z cytryny. Wszystko wymieszaj. Gęsta masę przekładaj łyżką do papierowych foremek włożonych do formy mufiinkowej do 2/3 ich wysokości. Piecz ok.15-18 min w 180st.C. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Ostudzoną czekoladę zmiksuj z mascarpone do połączenia się składników. Przy użyciu szprycy, rękawa cukierniczego nałóż na mufinki krem i posyp słonecznikiem, płatkami migdałów