Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku II, odc. 31: Pierś z kurczaka na słodko

Mięsa z owocami coraz częściej goszczą na naszych stołach. Dziś danie obiadowe na słodko – kurczak z suszonymi śliwkami.

Mięsa z owocami coraz częściej goszczą na naszych stołach. Dziś danie obiadowe na słodko – kurczak z suszonymi śliwkami.

Doradca Smaku 04.03.2014 08:54
@Anonimie, zapraszamy do lektury całego przepisu, w którym znajdziesz wszystkie szczegóły dotyczące przygotowania tej właśnie potrawy. Zgodnie z przepisem kurczaka: "Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180-190 °C na kilka minut – tak żeby kurczak nie był suchy. Opcjonalnie w trakcie pieczenia możemy wyjąć na chwilę kurczaka z piekarnika i polać go dodatkowo pozostałą marynatą": http://www.doradcasmaku.pl/doradca-smaku/przepis/id/406/doradca-smaku-ii-odc-31-piers-z-kurczaka-na-slodko.html
01.03.2014 12:27
No ale jak dlugo w piekarniku na te 180??

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak