Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ale jaja! cz.2

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami więc zapraszam po jajeczne przepisy :) Jajka z cytrynowym tuńczykiem.

Jajka z cytrynowym tuńczykiem

Jajka z tuńczykiem to cudowne połączenie, a dodając sok z cytryny otrzymujemy miłą odmianę tego pysznego dania :)

  • 6 ugotowanych jajek
  • puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym (185g)
  • sok z połowy cytryny
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżka musztardy

Jajka przekrajamy na pół i delikatnie wyciągamy z nich żółtka. Mieszamy je z tuńczykiem, połową szczypiorku, majonezem, musztardą i sokiem z cytryny.

Napełniamy białka i posypujemy resztą szczypiorku.

Smacznego :)

Ale jaja!  cz.2

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak