Przyprawa tygodnia: Marynata w płynie klasyczna Prymat

16.06.2011
Przyprawa tygodnia: Marynata w płynie klasyczna Prymat

 

Marynata w płynie klasyczna Prymat to wygodny i szybki  sposób na wzbogacenie smaku i aromatu potraw mięsnych, dzięki płynnej konsystencji marynowanie staje się wyjątkowo proste. Aby grillowane, smażone lub pieczone specjały zachwycały najlepszym smakiem i aromatem, pamiętajmy o marynacie klasycznej Prymat. Doprawione i zamarynowane mięsiwo będzie miało smaczną i chrupiącą skórkę, a w środku będzie soczyste i kruche. 

 

Płynna marynata jest od razu po otwarciu gotowa do użycia, nie trzeba mieszać jej z olejem lub oliwą, wystarczy po prostu dokładnie połączyć ją z mięsem.

 

Zamarynowane w niej udka lub podudzia z kurczaka upieczone na grillu lub w piekarniku uzyskają pikantną, chrupiącą skórkę, a w środku pozostaną soczyste. Marynata ta doskonale nadaje się również do marynowania warzyw na grilla. Można zastosować ją również do dań smażonych na woku i gulaszu typu węgierskiego.

 

 

Marynata w płynie klasyczna Prymat w małym, wygodnym opakowaniu:

 

 

1

 

 

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta_P-S

19.06.2011 17:38
Marynata ma wygodne opakowanie pozwalające na wykorzystanie tego co zostanie później.
prymat