Kuchenne rewolucje w Karczmie „Ordynat” k. Zamościa

13.12.2018
Kuchenne rewolucje w Karczmie „Ordynat” k. Zamościa

Nazwa karmy nawiązuje do historii Zamościa. Karczmę wybudował Dariusz i prowadzi ją z żona Dorotą. Mężczyzna zarządza karczmą, a kobieta gotuje w kuchni. W menu znajdują się dania regionalne: flaczki zamojskie, pieczona kaczka i pierogi z mietą. Niestety, pomimo atrakcyjnej lokalizacji, w lokalu nie ma gości, co powoduje, że sytuacja jest coraz bardziej napięta. Jakie będą dalsze losy kraczmy?

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bożena Matuszczyk

17.12.2018 09:57
Myślę ze wszystko dobrze się ułoży z pomocą...........życzę tego z całego serca.
prymat