Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sekrety Kuchni Polskiej, Bigos z suszonymi śliwkami, odc. 10

Sekrety Kuchni Polskiej, Bigos z suszonymi śliwkami, odc. 10

Każdy dom ma własny przepis na bigos. Co decyduje o smaku domowego bigosu?

Jednak o jego smaku decyduje jakość kapusty kiszonej, mięsa, kiełbasy i suszonych grzybów leśnych. Ważne jest także długie, powolne gotowanie i odczekanie aż wszystkie smaki się przegryzą. Przepis na domowy bigos znajdziecie pod linkiem.

Linka2107 07.11.2018 20:35
Pyszny bigos, też taki robię i polecam :)
Bożena Matuszczyk 06.11.2018 16:31
Właśnie jestem w tracie gotowania bigosu i dobre rady mile widziane.;) Wiem i to się sprawdza ,że bigos czym starszy tym lepszy.
bietka 06.11.2018 20:21
To prawda bigos im starszy tym lepszy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak