Doradca Smaku IX: Dorsz w kruszonce z tagliatelle z ogórka, odc. 23

10.10.2018
Doradca Smaku IX: Dorsz w kruszonce z tagliatelle z ogórka, odc. 23

Oto propozycja na danie z dorsza zapieczonego pod kołderką z panko i migdałów. Do tego odświeżająca i pachnąca sałatka z ogórka z imbirem i liśćmi kolendry.

Mistrz kulinarny Robert Sowa w 23. odcinku Doradcy Smaku proponuje przyrządzenia dania rybnego. Zamarynowane polędwiczki z dorsza zapiekł pod kruszonką z panko i płatków migdałowych, a całość podał na niezwykle świeżej i pachnącej sałatce z ogórka, imbiru marynowanego i liści kolendry. Składniki na to danie i opis wykonania znajduje się tutaj.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat