Zostań z nami Mistrzem Smaku i oceniaj przepisy

03.03.2017
Zostań z nami Mistrzem Smaku i oceniaj przepisy

Jeżeli masz ochotę jeszcze mocniej uczestniczyć w życiu serwisu i otrzymać dostęp do oceny przepisów zgłoś się do mnie już dziś i zobacz co zyskujesz!

 

 

1. Po raz kolejny wybieram 5 Mistrzów Smaku, którzy mogą oceniać przepisy w naszym serwisie. Zostanie im udostępniona skala oceny od 1 do 5 gwiazdek.

2. Za każdy oceniony przepis Mistrz Smaku otrzymuje 1 punkt.

3. W ciągu 3 miesięcy zdobyć można maksymalnie 18 000 punktów za ocenę przepisów.

4. Oceny służą wyróżnieniu najlepszych przepisów w serwisie. Przepisy, których średnia ocena wynosi 4 lub 5 są wyróżnione na stronie DoradcaSmaku.pl. Informacja o średniej ocenie niższej niż 4 nie jest podawana do publicznej wiadomości.

 

Jak zostać Mistrzem Smaku i zyskać możliwość oceny przepisów?

W pierwszym etapie eliminacji zbieram Wasze zgłoszenia. Zgłosić swoją kandydaturę może każdy kto spełnia przynajmniej dwa z trzech poniższych kryteriów:

a) co najmniej raz był wyróżniony jako Doradca Smaku Miesiąca, Doradca Mistrza Sowy lub Bloger Miesiąca,

b) jest zarejestrowany w serwisie DoradcaSmaku.pl przez okres co najmniej 6 miesięcy od daty zgłoszenia,

c) dodał w serwisie DoradcaSmaku.pl minimum 500 przepisów

Na zgłoszenia czekam do 31 marca 2017, proszę je kierować na adres: [email protected].

 

3 kwietnia 2017 spośród wszystkich zgłoszeń wyłonię 5 osób, którym na okres 3 miesięcy zostanie udostępniona funkcja oceny przepisów. Mistrzowie Smaku zostaną wybrani na podstawie takich kryteriów jak merytoryczny wkład w życie serwisu oraz wysoka jakość dodawanych treści.

 

Zapraszam do zapoznania się z Regulaminu serwisu. Znajdziecie tam jeszcze więcej szczegółów na temat Mistrzów Smaku.

Udostepnij:

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Doradca Smaku

06.03.2017 10:15
@jan_mag @agaK. zachęcamy do publikacji większej ilości przepisów, z pewnością niedługo się uda:)

agaK.

04.03.2017 22:37
Kryteria niestety dla mnie jeszcze za duże.

jan_mag

04.03.2017 14:42
Szkoda że aż tyle przepisów trzeba mieć dodanych :)
prymat