Kolacja na czwartek: Gołąbki, czyli faszerowana kapusta

16.02.2017
Kolacja na czwartek: Gołąbki, czyli faszerowana kapusta

Ciepła i pożywna kolacja? Zdecydowanie jestem na tak! Niestety, aby przygotować pyszne gołąbki i dogodzić podniebieniu całej rodziny potrzeba odrobiny czasu. Ale uwierzcie mi, każda minuta spędzona w kuchni jest tego warta.

 

 


Delikatne w smaku gołąbki w połączeniu z sosem pomidorowym to danie, które cieszy się u nas wyjątkową popularnością. W ogóle mnie to nie dziwi, przecież większość z nas kojarzy je z najlepszym, domowym jedzeniem.

 

Przepis na gołąbki z włoskiej kapusty znajdziecie TUTAJ lub klikając w zdjęcie.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anka1988

21.02.2017 12:26
jak ja je lubię!
prymat