Jak zrobić domowe paszteciki?

06.02.2017
Jak zrobić domowe paszteciki?

Z nadzieniem mięsnym lub grzybowym, z ciasta drożdżowego lub kruchego. Pyszne paszteciki możemy zrobić na wiele sposobów, a wszystko zależy od naszych upodobań. Nie potrafię wskazać moich ulubionych, ponieważ mam słabość do każdego z nich.

Paszteciki to nie tylko idealna przekąska lub dodatek do czerwonego barszczu. Zapewniam Was, że równie dobrze smakują jako samodzielny posiłek. A gdy znajdziemy czas, aby upiec je własnymi rękoma, zobaczycie, że Wasi domownicy na długo zapamiętają ich smak.

Zapraszam do przeczytania Wpisu Tygodnia "Jak zrobić domowe paszteciki?" autorstwa Paulette17, gdzie znajdziecie smaczne i proste przepisy.

Paulette17 poleca domowe paszteciki.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat