Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nowy numer E-magazynu kulinarnego już do pobrania!

Nowy numer E-magazynu kulinarnego już do pobrania!

Z nieukrywaną dumą prezentujemy Wam świeżutki, pełen wiosennych smaków i zapachów e-magazyn. W numerze znajdziecie zarówno coś do przeczytania, jak i zupełnie nowe przepisy na dania wielkanocne i wiosenne. Koniecznie sięgnijcie po gorący jeszcze numer.

Na łamach e-magazynu przeczytacie dwa świetne wywiady ze znakomitymi kucharzami – Robertem Sową i Andrzejem Polanem, którzy w tym miesiącu rozpoczęli swój debiut w roli prowadzących nowe programy kulinarne w telewizji. Wiemy także, że zarządzają swoimi restauracjami i przygotowują w nich wykwintne dania. Jak jednak świętują Wielkanoc we własnych domach i jakimi przysmakami raczą swoich bliskich? Tego na pewno dowiecie się z lektury e-magazynu.

W numerze przeczytacie także inspirujący felieton o nadchodzącej wielkimi krokami wiośnie i o tym, z jaką radością na nią reagujemy oraz jak odmienia naszą kuchnię i codzienny jadłospis.

Dowiecie się więcej, czym jest chrzan – kulinarny as w rękawie, do jakich potraw go używać, jak dopasować rodzaj do serwowanego dania. Coś, co dawniej spędzało sen z powiek gospodyniom i pochłaniało zdecydowanie zbyt wiele czasu  w trakcie świątecznych przygotowań, dzisiaj jest łatwo dostępne w wygodnych słoiczkach. A do tego chrzanu jest tak wiele rodzajów, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Przepisy, czyli jak przygotować wielkanocne dania

Duża część numeru poświęcona jest także temu, co dla Was chyba najważniejsze. W oparciu o przepisy na tradycyjne wielkanocne potrawy poddanym wiosennemu liftingowi będziecie mogli przygotować olśniewające i pełne aromatów dania. To nie wszystko. W numerze sporo miejsca wygospodarowaliśmy także Wam – społeczności Doradcy Smaku. Najbardziej aktywni użytkownicy prezentują dania, które według nich stanowią kwintesencję wiosennego menu. Już dzisiaj pobierzcie e-magazyn nieodpłatnie na swoje komputery.

Po apetyczną lekturę zapraszamy: TUTAJ 

Wydanie nr 6. Wielkanocno-wiosnne

  • Robert Sowa odkrywa wielkanocne smaki
  • Chrzan – lubię to!
  • Wiosna w kuchni okiem Andrzeja Polana
  • Przepisy użytkowników serwisu
    Wiosna, ach to ty!
Internetowa Kuchnia 26.04.2016 12:21
super magazyn ;)
2milutka 19.03.2016 14:12
świetna inspiracja :)
Konczi 14.03.2016 14:15
:) inspiracyjny numer, godny uwagi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak