Jak smacznie eksperymentować z kaszą

06.07.2015
Jak smacznie eksperymentować z kaszą

 

Lody, ciastka, tort a może gofry? To wszystko da się wyczarować z kaszy jaglanej, która jest bohaterem Wpisu Tygodnia.

 

Jeśli sądziliście, że kasze są nudne i służą tylko jako zamiennik ziemniaków, to bardzo się mylicie. Kasze można wykorzystywać do różnych potraw w tym także słodkich. Ewa - autorka Wpisu Tygodnia „Po kaszy nie będzie już nic cz. I – kasza jaglana” postanowiła podzielić się z nami swoim niezwykłym doświadczeniem z kaszą jaglaną w roli głównej. To jak - pora chyba na lody z kaszą jaglaną ;)… Polecamy!

 

Ewy lody z kaszy jaglanej.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  •  oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

Udostepnij:

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Czarnula666

12.07.2015 23:43
Super wpis! Gratuluje! ;)

Ewa

07.07.2015 06:37
Dzięki :) - ja również :)

Ewa

07.07.2015 06:37
Dziękuję :)

Mniam

06.07.2015 22:57
Gratuluję wpisu i pomysłu. Uwielbiam kasze :)

Renata9

06.07.2015 21:09
Serdeczne gratulacje !!!

Ewa

06.07.2015 18:05
Dziękuję :)

bietka

06.07.2015 17:42
gratuluje super wpisu :)

norweska20

06.07.2015 15:48
pomysły i wykonanie -rewelacja :)

Ewa

06.07.2015 15:33
Bardzo dziękuję za wyróżnienie :) .
prymat