Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sezon II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną

Sezon II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną

Jeśli planujesz prawdziwie mięsny przysmak na obiad, to "Pieczony Rostbef zawijany słoniną", będzie znakomitym urozmaiceniem codziennej diety. Zamiast nadziewać rostbef warto wypróbować inny sposób i obłożyć go na przykład plasterkami słoniny. Wzbogać dodatkowo smak przygotowanym na bazie warzyw z winem sosem, a całość podaj z ostrą musztardą. Przygotowane w przepisie warzywa można z powodzeniem dołączyć do przygotowanego mięsa z sosem.

 

Czy wiesz, że słonina to tradycyjny produkt Ukrainy. Jest ona bardzo silnie związana z tym krajem i utożsmiana jest wręcz z symbolem narodowym. 

 

9

"Pieczony Rostbef zawijany słoniną"

 

11

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak