Wpis Tygodnia: Owoc w mięsie

16.09.2013
Wpis Tygodnia: Owoc w mięsie

 

Kiedyś w duecie z owocami podawano głównie dziczyznę oraz dzikie ptactwo. Dziś owoce doskonale podkreślą również smak delikatnego mięsa kurczaka, czy też schabu. Iwona D w swoim Wpisie Tygodnia poleca połącznie mięsa z winogronami lub jabłkami.

 

 

Schab pieczony w jabłkach Fot. Iwona D.

 

 

 

Kurczak pieczony w winogronach Fot. Iwona D

 

Autroce serdecznie gratulujemy i przekazujemy bonusowe 1 000 punktów na konto.

Udostepnij:

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

caralajna

16.09.2013 16:26
gratuluję :)

borgia

16.09.2013 13:49
Gratuluję. Chętnie bym wpadła na oba dania, ale pewnie sama będę musiała zrobić. Bardzo mi się podoba kurczak, ale wcale nie jestem pewna, czy od niego zacznę :)

IwonaDD

16.09.2013 12:38
dziekuje :)

banditka

16.09.2013 12:22
ciekawe ;)
prymat