ABC przypraw: Musztarda sarepska

09.05.2013
ABC przypraw: Musztarda sarepska

 

Jedną z najbardziej popularnych musztard w Polsce jest musztarda sarepska. Zapewnie intensywny, umiarkowanie ostry smak oraz gruboziarnista i apetyczna struktura sprawiają, że to ulubiony smak.

 



Na sezon grillowy polecamy Musztardę sarepską w opakowaniu typy PET, czyli w plastikowej, poręcznej i lekkiej butelce, która zapewnia wygodę dozowania podczas grillowych spotkań.

 

Musztarda sarepska to idealny dodatek do wędlin, serów, sałatek oraz kanapek. Z jej pomocą przygotować możemy także doskonałe sosy musztardowe oraz marynaty do mięs. Będzie doskonała do wszelkich dań grillowych, a szczególnie karkówki, steków, boczku z grilla czy szaszłyków.

 


Szaszłyki wegetariańskie z oscypkiem

 

Życzymy udanego grillowania!

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kolorowa

10.05.2013 12:21
Jakbym mieszkała w górach i miała pewne prawdziwe i świeże oscypki, to też bym robiła takie szaszłyki =(
prymat