Wpis Tygodnia – Podróż do Chin

21.01.2013
Wpis Tygodnia – Podróż do Chin

 

 

Zima to doskonała pora na naukę parzenia herbaty. Z pozoru prosta czynność, w praktyce okazuje się jednak rzeczą bardziej złożoną. By w pełni móc celebrować picie tego gorącego napoju zapraszamy do lektury krótkiego przewodnika po tej starej, chińskiej nauce. Odnajdziecie go we wpisie "Historia herbaty cz. 1" na blogu użytkowniczki SweetandChili.

 

1

Fot. SweetandChili

 

Przypominamy, że za 1000 punktów przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Udostepnij:

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SweetandChili

22.01.2013 08:48
Dziękuję :) jest mi bardzo miło!

Klausia

21.01.2013 11:31
gratki :)
prymat