Zostań Mistrzem Smaku!

15.10.2012
Zostań Mistrzem Smaku!

1. Co 3 miesiące wybierać będziemy 5 Mistrzów Smaku, którzy będą mogli oceniać przepisy w naszym serwisie. Udostępnimy im skalę oceny od 1 do 5 gwiazdek.

2. Za każdy oceniony przepis Mistrz Smaku otrzyma 1 punkt.

3. Oceny służą wyróżnieniu najlepszych przepisów w serwisie. Przepis, który otrzymał  ocenę o wartości co najmniej 4 zostaje oznaczony jako rekomendowany przez Mistrza Smaku. Rekomendacje będą widoczne dla wszystkich na stronie DoradcaSmaku.pl. Oceny niższe niż 4 nie będą podane do publicznej wiadomości.

 

Jak zostać Mistrzem Smaku i zyskać możliwość oceny przepisów?

W pierwszym etapie eliminacji zbieramy Wasze zgłoszenia. Zgłosić swoją kandydaturę może  każdy kto spełnia przynajmniej dwa z trzech poniższych kryteriów:

a) co najmniej raz był wyróżniony jako Doradca Smaku Miesiąca, Doradca Mistrza Sowy lub Bloger Miesiąca,

b)  jest zarejestrowany w serwisie DoradcaSmaku.pl przez okres co najmniej 6 miesięcy od daty zgłoszenia,

c) dodał w serwisie DoradcaSmaku.pl minimum 500 przepisów

Na zgłoszenia czekamy do 15 października 2012, prosimy je kierować na nasz adres: [email protected].

 

1 listopada 2012 spośród wszystkich zgłoszeń Zespół DoradcaSmaku.pl wyłoni 5 osób, którym na okres 3 miesięcy zostanie udostępniona funkcja oceny przepisów. Mistrzowie Smaku zostaną wybrani na podstawie takich kryteriów jak merytoryczny wkład w życie serwisu oraz wysoka jakość dodawanych treści.

 

Jeżeli masz ochotę zbierać dodatkowe punkty i rekomendować przepisy, które przypadną Ci do gustu zgłoś się do nas już dziś!

 

Zapraszamy do zapoznania się z aktualizacją Regulaminu serwisu Znajdziecie tam jeszcze więcej szczegółów na temat Mistrzów Smaku.

Udostepnij:

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

witaminkaa

01.01.2013 20:59
ojej 500 przepisów to dość sporo

Bernadeta1

25.10.2012 20:16
super pomysł

PaniMISIOWA

17.10.2012 20:49
ja! ja! ja chcę! :-)

sara1

15.10.2012 22:09
Mistrzom Smaku życzę obiektywizmu w ocenach
prymat