Smak jarmużu jest już smakiem nieco zapomnianym. Tym bardziej cieszy nas wpis Carajalny, która postanowiła powrócić wspomnieniami do czasów, gdy jarmuż często gościł na naszych stołach. Jak go przygotować, by wydobyć pełnię smaku i aromatu? Gorąco zachęcamy do prześledzenia tego bardzo ciekawego wpisu, który postanowiliśmy wyróżnić właśnie w tym tygodniu.
Wpis znajdziecie TUTAJ
Fot. Caralajna
Fot. Caralajna
Caralajnie serdecznie gratulujemy, a wszystkim Wam przypominamy, że przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów może posłużyć wybraniu wymarzonej nagrody z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.