Lekcja Klubu Szefów Kuchni: Ziemniaki fondantes

18.07.2012
Lekcja Klubu Szefów Kuchni: Ziemniaki fondantes

Przygotuj składniki dla 4 osób:

 

800 g ziemniaków  

20 ml oleju sojowego  

Listki świeżego tymianku

100 ml jasnego wywaru z drobiu

Sól, świeżo mielony biały pieprz

 

 

Sposób przygotowania ziemniaków fondantes znajdziesz w Wirtualnej Szkole Gotowania.

 

 

By uzyskać jedno z odznaczeń Wirtualnej Szkoły Gotowania - Pomocnik Kucharza, Kucharz Wirtalnej Szkoły Gotowania lub Mistrz Kuchni Wirtualnej Szkoły Gotowania widoczne w profilu DoradcaSmaku.pl - wystarczy przejść przez lekcje z danego poziomu i odpowiednio rozwiązać test po zakończeniu danego poziomu.

 

 

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat