Z wypiekami na twarzy śledziliśmy zmagania autorki z „idealnie chrupiącymi ciasteczkami, które można upiec z musli, owsianki, otrębów, bakalii i przeróżnych "widzimisię" dodatków". Oprócz twórczej inwencji, szczególnie spodobała nam się również determinacja, z jaką Brydzia Marcinkowska udoskonalała przepis.
Pierwszą odsłonę walki z ciasteczkami znajdziecie TUTAJ. Aby w pełni poznać sekret idealnie chrupiących ciastek przeczytajcie drugą triumfalną, odsłonę wpisu TUTAJ.
Przypominamy, że otrzymane od Doradcy Smaku 1000 punktów może posłużyć wybraniu wymarzonej nagrody z naszego Katalogu. Pamiętajcie także i o tym, że co miesiąc macie szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który otrzymuje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.